Palloliitto ja Elisa Viihde ovat tehneet kolmivuotisen sopimuksen Ykkösen otteluiden näyttämisestä. Sopimukseen kuuluu Ykkösen kaikki sarjaottelut, liigakarsinnat sekä Ykkösen nousukarsinnat.

Sopimus on jatkoa viime kaudella, jolloin kaikki Ykkösen ottelut olivat katsottavissa Elisa Viihteestä.

– Ykkönen on yksi isoista ja kiinnostavista sarjoista Suomessa, ja paikallisesti on merkittävä asia, että oman joukkueen vierasotteluita voi seurata kotisohvalta. Ykkönen täydentää upeasti tarjontaamme, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan paketin kotimaista urheilua, kertoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

Ykkösessä on ollut mielenkiintoista pöhinää viime aikoina. Kabinettien kautta Ykkösestä sarjapaikan saanut KTP onnistui jopa yli odotusten omassa kausarihaasteessaan. KTP sai 2273 kausikorttivarausta, mikä on loistava lukema suomalaisessa futiksessa, Ykkösestä puhumattakaan.

Kaikki Ykkösen ottelut ovat ensi kaudella katsottavissa Elisa Viihde Sport -paketissa, joka on saatavilla Elisa Viihteessä, Elisan Kanavakortilla ja Watsonissa. Osa otteluista nähdään myös lisämaksuttomalla Elisa Viihde Sport 1 -kanavalla.