Marseille tykitti hurjat lukemat Ranskan cupissa – suurin voitto 70 vuoteen uskomattomalla osumatarkkuudella

© Kuva: Getty Images

Marseille selvitti tiensä Ranskan cupin puolivälieriin tiistaina kaatamalla FC Bourg-Péronnasin peräti maalein 9-0. Voitto oli Marseillelle seurahistorian suurilukuisin 70 vuoteen.

Bourg-Péronnas pelaa Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ligue 2:ssa, joten mistään alasarjajoukkueesta ei ole missään nimessä kysymys. Mikään huippukautta Bourg-Péronnas ei pelaa, sillä sarjasijoitus on tällä hetkellä Ranskan ykkösdivisioonassa karsijan paikalla vasta 18.

Marseillen sankarit tiistaina olivat hattutemput tehneet Lucas Ocampos sekä Konstantínos Mítroglou. Lisäksi maalinteossa onnistuivat ex-West Ham -laituri Dimitri Payet, Luiz Gustavo sekä Clinton N’Jie.

Maali-iloittelu oli todella tehokasta, sillä Marseille laukoi maalia kohti ottelun aikana vain kymmenen kertaa, joista yhdeksän meni sisään. Toisaalta Marseille hallitsi peliä mielin määrin, joten voittajasta ei sinänsä missään vaiheessa ollut epäselvyyttä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.