Skotlannin Championshipissä kisaileva Queen of the South FC saattaa joutua kokemaan elämän ikuisen epävarmuuden varsin erikoisen tapahtumasarjan vuoksi.

Seuran toisena varamaalivahtina pelaava Sam Henderson on nimittäin loukkaantunut törmättyään yhteen karkuun päässeen lehmän kanssa. 19-vuotias Henderson oli isänsä maatilalla, jossa vauhkoontunut lehmä oli osunut nuorukaiseen, samalla vahingoittaen tämän olkapäätä.

Queen of the Southin ykkösveskari Alan Martin on myös loukkaantunut. Tämän vuoksi Hendersonin oli määrä aloittaa seuran kokoonpanossa penkillä, kun seura kohtaa Dunfermlinen ensi sunnuntaina. Jahka lehmän töytäisystä koitunut onnettomuus osoittautuu hankalaksi, joutuu skottiseura pelaamaan ottelun ilman varamaalivahtia.

Seuran apulaisvalmentaja Dougie Anderson kertoi The Scottish Sunille, että Henderson oli joutunut jättämään harjoitukset väliin tällä viikolla.

– Hänen olkapäänsä on kipeä, joten tarkkailemme tilannetta. Hän saa kaiken tarvittavan hoidon, sillä emme tahdo lähteä tulevaan otteluun ilman varamaalivahtia, Anderson pohti.

Lähde: Skysports