Watford-Chelsea
Maanantaina 5.2 klo 22.00
Valioliiga

Valioliigan pelikierros numero 26 päättyy Watfordin ja Chelsean väliseen kohtaamiseen. Ärsytetty Chelsea ei halua häviä toista kertaa peräkkäin.

Chelsean reilulla vierasvoitolla on nyt mahdollisuus lyödä rahoiksi Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Chelsea voittaa kahdella tai useammalla maalilla – kerroin 2.63! Lunasta myös 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Watford ehti pelata tämän kauden Valioliigassa sensaatiomisen syksyn, kun se eteni voitosto voittoon ja kiusasi suurseurojakin vakuuttavasti. Joukkue ajautui loppuvuodesta loukkaantumisongelmiin, jotka eivät ole vieläkään helpottaneet. Managerikin on vaihtunut välissä. Tuore luotsi Javi Gracia on tiukan paikan edessä, kun hän yrittää saada Watfordin suunnan käännettyä, ettei joukkue ajaudu putoamistaisteluun. Edelliset kuusi ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton.

Chelsea on myöskin ailahdellut pitkin kautta. Viime kauden mestari on nyt sarjassa neljäntenä, ja joukkueella tekee tiukkaa edetä Valioliigan kautta ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Edellinen pisemenetys tuli viime kierroksella, kun Chelsea hävisi kotonaan Bournemouthille tylysti 0-3. Chelsean suurin ongelma on ollut maalinteko. Alvaro Moratan poissaollessa ja Diego Costan poistuttua Espanjaan, on joukkueella ollut akuutti pula mitat täyttävästä ykköshyökkääjästä.

Kotijoukkue Watford kärsii uskomattomasta loukkaantumissumasta, sillä ovat sivussa ainakin Nat Chalobah, Miguel Angel Britos, Wil Hughes, Tommy Hoban, Kiko, Molla Wague, Craig Cathcart sekä mahdollisesti Younes Kaboul ja Gomes. Chelsealla on myös omat kokoonpanohuolensa, kun siltä sivussa ovat Alvaro Morata, Willian, David Luiz sekä Andreas Christensen.

Arvio

Vaikka Chelsea onkin menettänyt tällä kaudella tukun pisteitä tehottomuutensa vuoksi, on se tässä maanantai-illan kamppailussa suursuosikki loukkaantumisista kärsivää Watfordia vastaan. Paremmalla rutiinilla ja miehistöllä varustettu Chelsea ei varmasti halua hävitä toistamiseen keskikastin joukkueelle. Kotikentästä huolimatta Watford tulee olemaan ottelussa vastaanottavassa roolissa, ja joutuu kaivamaan pallon useampaan otteeseen omasta maalistaan. Chelsealle selkeä vierasvoitto tulossa.

PELIVALINTA: