Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Paul Scholes kertoi Goalille, mitä seura tarvitsee kesän siirtomarkkinoilta.

Scholes näkee, että Romelu Lukakulle kaivataan lisää tukea hyökkäykseen, mutta United-legendan mielestä tärkein tehtävä on pitää huoli siitä, että ykkösmaalivahti David De Gea pysyy seurassa.

De Gea, 27, on jo vuosien ajan ollut yhdistettynä Real Madridiin, ja Espanjan suurseuran odotetaan suuntavan maalivahtimarkkinoille tulevana kesänä.

– De Gean pitäminen täytyy olla ykkösprioriteetti, mutta uskon, että se voi olla vaikeaa, jos Real Madrid haluaa hänet.

– Hän on näyttänyt, että hän on maailman paras maalivahti, ja jos Madrid haluaa hänet, on helppo ymmärtää, että David haluaisi sinne yhtä paljon kuin me emme haluaisi hänen lähtevän.

– On ymmärrettävä, että hän on Madridista kotoisin ja hän pääsisi pelaamaan joukkueeseen, joka taistelee Mestarien liigan voitosta kaudesta toiseen.

– Uskon silti, että tarvitaan uusi keskushyökkääjä. Pelkästään Lukakuun ei voi luottaa, ja muut pelaajat eivät vaikuta keskushyökkääjiltä, he ovat kaikki laitapelaajia. Joten uskon, että tarvitaan vielä yksi huippuhyökkääjä ottamaan hieman Lukakun paineita pois.