Yannick Carrascon draaman kaari avainpelaajasta satunnaiseksi vaihtomieheksi saattaa täydentyä jo tällä viikolla. Marca nimittäin uutisoi, että Atletico Madrid olisi myymässä belgialaista Kiinan Superliigassa pelaavaan Dalian Yifangiin.

Marcan mukaan neuvottelut Carrascon agentin ja seurojen välillä ovat käynnissä ja siirto saattaa tapahtua jo tällä viikolla. 24-vuotias Carrasco siirty Monacosta Madridiin kesällä 2015 noin 17 miljoonan euron siirtosummalla. Nyt Carrascon hintalappu on noussut 30 miljoonaan euroon.

Atleticon valmentajan Diego Simeonen oli tarkoitus peluuttaa Carrascoa tänään, kun seura kohtaa FC Kööpenhaminan Eurooppa-liigan toisessa osaottelussa. Marcan mukaan Carrasco on otettu pois kokoonpanosta, sillä ura raitapaitojen riveissä saattaa päättyä pian.

Carrascon vastuu Atleticossa on vähentynyt tasaisesti. Tällä kaudella mies on pelannut La Ligassa 17:ssa ottelussa, mutta kokonaisia otteluita ei ole juuri kertynyt. Vielä viime kaudella Carrasco oli lähes aina Atleticon avauskokoonpanossa.