Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Teemu Pukki oli sunnuntaina hyvässä iskussa, kun hänen joukkueensa Bröndby voitti Lyngbyn Tanskan Superliigassa vieraskentällä 3-1.

Pukki syötti Bröndbyn toisen maalin ja iski myöhemmin itse joukkueensa kolmannen osuman. Hänellä on nyt kahdeksan maalia kasassa tällä kaudella Tanskan pääsarjassa.

Bröndbyn toinen suomalaispelaaja, puolustaja Paulus Arajuuri pääsi vaihdosta kentälle 77. minuutilla. Arajuuren ilta sujui hieman epäonnisemmin, sillä Lyngbyn ainoa osuma merkattiin hänen omaksi maalikseen.

Pukin ja Arajuuren Bröndby on 20 kierroksen jälkeen Superliigan toisella sijalla, yhden pisteen sarjajohtajaa Midtjyllandia perässä. Midtjylland ja Bröndby kohtaavat toisensa muutaman viikon päästä, maaliskuun ensimmäisenä päivänä.

Brøndby IF

@BrondbyIF
Det slutter 1-3 i Lyngby! Fantastisk start på foråret 😁 💪