Veikkausliigakauden alkuun on aikaa vielä hieman reilut kaksi kuukautta, mutta lipunmyynti vetää jo nyt. RoPS:n ensimmäisenä aloittama kausarihaaste on kelvannut sittemmin monille muillekin suomalaisille seuroille useammallakin sarjatasolla, mutta suurimpiin kausarihaastemenestyjiin RoPS:n ohella kuuluu ehdottomasti sen ”paikalliskilpailija” PS Kemi Kings.

PS Kemin kausarihaaste päättyi viime lauantaina. Kemiläisten tavoitteena oli myydä kaikkiaan 2 000 kausikorttia, ja lukema ylittyi todella reippaasti. Lopullinen saldo oli peräti 2 551 myytyä, 59 euron hintaista kausaria. Normaalit kausikortit maksaisivat 150 euroa.

PS Kemi Kings

@pskemikings
K I I T O S <3
Ei meinattu uskoa itsekään ja piti aivan toisen kerran tarkistaa 😁 Niin on komeat lukemat kausarihaasteen päättyessä. Mahtavat 2551 haastekausaria on siis loppusaldo <3 Kiitos teille kaikille, jotka uskoitte tähän ja teitte tästä totta. Kiitos RoPS haasteesta ⚽

PS Kemin kausarihaasteessa oli ”ylimääräisenä täkynä” saada Kemistä lähtöisin oleva metalliyhtye Sonata Arctica Kemiin konsertoimaan, jos haasteessa myydään 3 000 kausikorttia. Konsertin toteutuminen kuitenkin varmistui jo 2 000 kausarilla (Ylen uutinen aiheesta).

Lapin veikkausliigaseurojen kausarihaasteiden suosio oli todella valtaisaa, sillä sekä RoPS että PS Kemi myivät yli kaksinkertaisen määrän kausikortteja viime kauden yleisökeskiarvoonsa verrattuna.

Dani Saarinen

@DaniSaarinen
RoPSin yleisökeskiarvo oli 1566 katsojaa. Myyneet nyt 3660 kausikorttia.

PS Kemin yleisökeskiarvo oli 1125 katsojaa. Myyneet nyt 2551 kausikorttia.

#Veikkausliiga