Tutka: Tieto omasta tulevaisuudesta auttoi HJK-hyökkääjä Jarno Parikkaa jaksamaan uran päätyttyä ennen aikojaan – ”On ollut vaikeita hetkiä”

© Kuva: Juha Tamminen
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Veikkausliigapelaaja Jarno Parikan ura katkesi ennen aikojaan kaksi vuotta sitten loukkaantumisten vuoksi lyhyen. HJK:sta ja VPS:stä tuttu hyökkääjä juotui lyömään hanskat tiskiin vain 29-vuotiaana.

Jatkuvat polvivammat koituivat miehen kohtaloksi. Eturistiside leikatttiin peräti kolmesta.

Parikka avaa nyt Tutkan haastattelussa uran jälkeisiä tunnelmiaan. Aikainen lopettaminen otti alkuun koville, mutta luokanopettajan koulutus ja tieto tulevaisuudesta auttoi selviämään.

– On ollut vaikeita hetkiä. Kyllä pelaamista kaipasi varsinkin alkuun tosi paljon ja kaikkea joukkueessa olemiseen liittyvää. Koulu helpotti kuitenkin oloa, koska minulla oli tieto, mitä teen lopetettuani, Parikka kertoi.

Parikka sai vielä ennen uransa päättymistä yhden mahdollisuuden jatkaa, kun HJK tarjosi vielä kaikkien vammojen jälkeen sopimusta. Vaikka ura päättyi pari kuukautta myöhemmin, viimeinen mahdollisuus toi helpotusta.

– Koin, että sain yrittää loppuun asti. Jos olisin lopettanut vuonna 2015 ennen kuntouttamista, niin se olisi jäänyt harmittamaan ja mietityttämään minua. Sain viimeisen mahdollisuuden kokeilla, joten jossittelulle ei jäänyt sijaa, Parikka muisteli.

Lähde: Tutka

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliKatsaus kulisseihin: Suomalaisvalmentaja mikitettiin yhdysvaltalaisseuran harjoituksissa (video)
Seuraava artikkeliSeurajohtaja vahvisti SuomiFutis-sivustolle: Kausarihaaste sittenkin maaliin ja suosikkipelaaja palaa Ouluun