Valmentaja ylisti Tottenham-tähteä huiman kirin jälkeen – ”Osoitimme olevamme tarpeeksi kypsiä kilpailemaan Mestarien liigassa”

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Tottenham teki eilen Mestarien liigan pudotuspeleissä kovan nousun. Spurs joutui Juventuksen vieraana neljännesvälierien avausosaottelussa heti 10 minuutin pelin jälkeen kaksi maalia taka-alalle, mutta onnistui kirimään mainioon 2-2-tasatulokseen.

Tottenhamin nousu sai kehuja myös valmentaja Mauricio Pochettinolta. Erityisesti tasoituksen vapaapotkusta iskeneen Christian Eriksenin esitys vakuutti argentiinalaisen.

– Mielestäni Christian pelasi uskomattoman pelin. Christian on ollut minun aikanani aina meille tärkeä pelaaja. Hän nousee aina esiin ja on pelaaja, joka edustaa meidän pelitapaamme. Hän on pelaaja, joka luo linkin joukkueeseen. Joukkue oli hyvä, mutta hän oli fantastinen, Pochettino kehui ottelun jälkeen lehdistölle.

Pochettino uskoo myös Spursin todistaneen eilisellä tuloksella voivansa kilpailla vakavasti menestyksestä Mestarien liigassa.

– Meillä on mielestäni se kokemus, vaikka se ei ole samaa kuin Juventuksella tässä kilpailussa. Emme aloittaneet peliä hyvin, mutta osoitimme olevamme tarpeeksi kypsiä kilpailemaan Mestarien liigassa, valmentaja sanoi.

Lähde: FourFourTwo


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!