Video: Suomalaislupaukselta upea osuma tanskalaisseuran kenraaliharjoituksessa – aukeaako edustusjoukkueen portit?

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tanskalainen FC Midtjylland pelasi lauantaina eri miehistöillä kaksi harjoitusottelua. Tanskan Superliiga jatkuu viikon päästä, joten otteluita saattoi pitää kenraaliharjoituksena.

Midtjylland pelasi niin sanotulla ykkösmiehistöllään AIK:ta vastaan aamusta ja iltapäivällä kakkosmiehistö testasi Kiinan pääsarjassa pelaavan Guangzhou Evergranden kunnon. Tim Sparv pelasi AIK:ta vastaan, kun Tanskan sarjaa johtava Midtjylland otti 3-1-voiton. Kakkosmiehistö taipui niukasti Evergrandelle maalein 1-2.

Evergrandea vastaan Kaan Kairinen ja Markus Halsti urakoivat kentällä. Kairinen pääsi näyttämään myös loistavaa laukaisutekniikkaansa tekemällä FCM:n ainokaisen. Kairinen sai pallon boksin ulkopuolella ja laukoi nopeasti ja tarkasti pallon vasempaan ylänurkkaan (katso video maalista ylhäältä artikkelikuvan kohdalta).

– Täytyy olla tyytyväinen näiden nuorien pelaamiseen. Esimerkiksi suomalaispelaaja Kaan, joka teki todella upean maalin tänään, kapteenina Evergrandea vastaan pelannut Halsti kehui maanmiestään seuran nettisivuilla.

Kairinen kärkkyy peliaikaa Midtjyllandin kokoonpanosta. Vasta 19-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja pääsi kahdessa ottelussa kentälle syyskaudella. Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa vakuuttavia otteita esittänyt Kairinen on yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista suomalaispelaajista.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!