22-vuotias nigerialainen keskikenttäpelaaja Vincent Onovo hyvästelee veikkausliigakentät ja siirtyy Keski-Eurooppaan ja Unkariin. Onovon uusi seura Ujpest FC tiedotti sopimuksesta kotisivuillaan.

Onovo pelasi Inter Turun riveissä kaudet 2014 ja 2015. 47 veikkausliigaottelussa hän teki seitsemän maalia, ja päälle syntyi neljä osumaa Suomen Cupissa.

Turusta Onovon matka jatkui Helsinkiin. Hän pelasi HJK:n peliasussa kaudet 2016 ja 2017, ja teki mestaruusjuhliin päättyneellä viime kaudella neljä liigamaalia. Onovon menestystä ei tosin mitata vain maaleilla, sillä hän pelaa usein puolustavassa roolissa keskikentän pohjalla.

Onovo haki viime kauden päätteeksi pelipaikkaa ensin ruotsalaisesta Hammarbystä. Viime viikon alussa hän meni näytille Ujpestiin ja pelasi myös yhdessä harjoitusottelussa. Ujpest on parhaillaan Unkarin pääsarjassa viidentenä, viiden pisteen päässä varmasta paikasta europeleihin.

owngoalnigeria

@owngoalnigeria
Official - Vincent Onovo Joins Obinna Nwobodo At Hungarian Side Ujpest owngoalnigeria.com/2018/02/19/off… via @owngoalnigeria