Vaasan Palloseura ja puolustaja Aubrey David ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Davidin, 27, kotimaa on Trinidad & Tobago. Kotimaansa sarjojen lisäksi hän on pelannut urallaan Kazakstanin ja Costa Rican pääsarjoissa, Pohjois-Amerikan Major League Soccerissa sekä kahdesti Veikkausliigassa. Vuonna 2014 David edusti Jaroa ja viime kaudella hän pelasi PS Kemissä.

– Aubrey on kokenut pelaaja, joka on pelannut urallaan monella eri paikalla. Häntä pystytään käyttämään kaikilla paikoilla puolustuslinjassa, mikä on tärkeää, koska meillä ei ole niin montaa puolustajaa. Mieluisin paikka hänelle on varmasti oikea pakki. Hän tuo meille fyysistä voimaa, sekä vaarallisuutta erikoistilanteisiin, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

197-senttinen pakki kokee monipuolisuutensa suurimmaksi vahvuudekseen.

– Se on ehdottomasti iso asia, että voin pelata millä tahansa paikalla puolustuslinjassa. Olen myös pitkä ja suhteellisen nopea. Pystyn myös maalintekoon erikoistilanteissa. Nopeus, voima ja monikäyttöisyys ovat varmasti asioita, joita joukkueelle tuon, David kommentoi.

– Olen todella tyytyväinen, kun pääsin VPS:aan. Olen jo valmis ryhtymään toimeen. Pelaajalle pelit ovat luonnollisesti sitä parasta aikaa ja olenkin innoissani, että jo lauantaina pelataan. Toivon mukaan pääsen tekemään debyyttini seurassa tulevassa cup-ottelussa (Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan)!

– Olen treenannut joukkueen kanssa vasta muutaman kerran, joten opettelen vielä nimiä ja millaisia he ovat. Minut on otettu hyvin vastaan ja toiminta on ollut todella ammattimaista. Toivon mukaan menestymme hyvin yhdessä tällä kaudella.

Päävalmentaja Vuorisen mukaan tämän vuoden joukkueen rakennus on sujunut hyvin, mutta muutamia muutoksia on mahdollisesti vielä luvassa.

– Tilanne on tällä hetkellä hyvä. Viimeksi 2016 meillä oli tässä vaiheessa näin paljon pelaajia treeneissä tässä vaiheessa. Saattaa olla, että muutama sopimus tulee vielä julki tässä talvikauden aikana.