AC Oulu tiedotti myöhään torstai-iltana, ettei se päässyt asettamaansa tavoitteeseen kausarihaasteessaan.

Oulun tavoite oli kova, sillä seura pyrki saamaan 2000 kausikorttivarausta 50 euron hinnalla. Määräaikaan mennessä Oulu sai vajaa 1200 kausikorttivarausta, joten seura jäit tavoitteestaan yli 800 varauksella. ACO aikoo silti toteuttaa haasteen ja pitää edullisen hinnan kausikortin ostaneille.

– Kyllä se 2000 oli tosi kova tavoite meiltä. Kansa on puhunut ja varauksia tuli sen verran mitä tuli. Pidän yli tuhatta kampanjakorttia silti hyvänä suorituksena. Tässä täytyy muistaa, että ennen kampanjaa ja kampanjan aikana olemme myyneet noin 500 kausikorttia pääkatsomoon ja kampanjan aikana myös pääkatsomon myynti piristyi reilusti, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kommentoi seuran nettisivuilla.

Lisäksi seura päätti jättää vielä kausikortteja myyntiin 50 euron kampanjahinnalla.

Iso kysymys on se, että aikooko viime kaudella kapteenina pelannut David Ramadingaye silti tehdä sopimuksen Oulun kanssa. Ramadingaye lupasi, että mikäli kausarihaaste toteutuu, aikoo hän pelata ensi kauden AC Oulun riveissä. Ramadingaye on pelannut viimeiset kaksi kautta Oulussa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

AC Oulu

@ACOulu
Kovat piippuun! @DRamadingaye palaa AC Ouluun jos #kausarihaaste2018 toteutuu! Nyt kaikki mukaan
acoulu.fi/kausarihaaste2…

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

AC Oulu

@ACOulu
AC Oulu toteuttaa kausikorttihaasteen! 2000 rajapyykki ei mennyt rikki, mutta vajaat 1200 kampanjakorttia tyydyttää ehdottomasti. Pääkatsomoon on myyty noin 500 kausikorttia. Kortit tulevat painosta ensi viikolla - kova rumba edessä toimitusten kanssa.

acoulu.fi/uutiset/ac-oul…
acoulu.fi

AC Oulu toteuttaa kausikorttihaasteen - AC Oulu

AC Oulun kausikorttihaaste päättyi 15.2. klo 00.00. Seura on päättänyt toteuttaa haastehinnan vaikka alkuperäinen tavoite ei kokonaisuudessaan toteutunut.