© Kuva: Getty Images

André Gomes avoimena ongelmistaan Barcelonassa: ”Tästä on tullut helvetillinen tila”

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

FC Barcelonan André Gomesilla ei tällä hetkellä ole uransa parhaat ajat käsillä. Portugalilainen Gomes antoi rehellisen haastattelun Panenka-lehdelle, jossa hän kertoi muun muassa mentaalipuolen ongelmistaan, joita hän on Barcelonassa kokenut.

Gomes paljasti Panenkalle, että Camp Noulla hän ei ole ikinä tuntenut oloaan kotoisaksi, eikä nauttinut pelaamisesta. Peli-ilon katoamisen ja jatkuvan paineen vuoksi Gomes kertoo kohtaavansa sellaisia aikoja, että hän ei tahdo lähteä pois kotoaan.

– En tunne oloani hyväksi kentällä, enkä nauti pelaamisesta. Kuusi ensimmäistä kuukautta olivat ihan hyviä, mutta sen jälkeen asiat muuttuivat. Ehkä tämä ei ole aivan oikea tapa kuvata asioita, mutta nyt tästä on tullut helvetillinen tila. Tunnen koko ajan enemmän painetta. Tunne, joka minulla on pelien aikana on huono, Gomes kertoi henkisestä alhostaan.

Gomesia on parjattu Barcelonan kannattajien toimesta ja myös seurakaverit ovat osoittaneet pelaajalle, että häntä ei pidetä kovassa arvossa. Gomes kertoo, että kritiikillä on vaikutusta myös hänen yksityiselämäänsä.

– Useasti on käynyt niin, etten tahdo lähteä pois kotoa. Alan häpeämään kun ihmiset kadulla katsovat minua arvostelevasti. Ystäväni kertovat, että kuljen eteenpäin käsijarru pohjassa. Se on totta – suljen itseni, enkä pura turhautumistani kunnolla. Se johtaa siihen, etten puhu kenellekkään, koska en tahdo häiritä ihmisiä. Ajattelen vain negatiivisia asioita ja erilaisia velvoitteita, joita minulla on. Vaikka seurakaverini ovat myös auttaneet minua, asiat eivät silti suju niin kuin he tahtoisivat niiden sujuvan, Gomes sanoi.

24-vuotias Gomes siirtyi viime kesänä Barcelonaan Valenciasta. Tällä kaudella mies on tehnyt La Ligassa 13 esiintymistä.

Marcan mukaan Gomesin pitäis pystyä toteamaan, ettei hän ole pelikuntoinen Barcelonassa ja että hänen tulisi siirtyä toisaalla kuntouttamaan itseään

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!