Englannin maajoukkueen ja Chelsean entinen kapteeni Ray Wilkins on joutunut sairaalahoitoon saatuaan sydänkohtauksen. Asiasta kertovat useat brittimediat.

Wilkins pelasi urallaan Valioliigaa muun muassa Chelseassa sekä Manchester Unitedissa. Lisäksi mies nähtiin esimerkiksi AC Milanin sekä PSG:n riveissä pelaamassa ulkomailla. Englannin A-maajoukkueessa Wilkins pelasi 84 ottelua, joista kymmenen peliä kapteenina. Peliuran jälkeen Wilkins on työskennellyt valmentajana sekä asiantuntijana muun muassa Sky Sportsilla sekä Talksportilla.

Wilkinsin vaimo Jackie kertoi Daily Mirrorille, että hänen miehensä oli saanut sydänkohtauksen ja tilanne on todella vakava. Useat Chelsean ja Englannin maajoukkueessa pelanneet pelaajat ovat toivotelleet Wilkinsille parantumista.

Entinen Chelsea-kapteeni Frank Lampard kirjoitti Instagramissa toivottavansa voimia Wilkinsille ja hänen perheelleen, kehuen häntä myös todelliseksi herrasmieheksi.

Myös Chelseassa vaikuttanut suomalaishyökkääjä Mikael Forssell toivotti kaikkea hyvää Wilkinsille.

– Kaikkea hyvää Raylle. Olet aina ollut mahtava ja säteilevä persoona, Forssell kirjoitti Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa Forssellin twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Mikael Forssell

@MikaelForssell
❤️😔all the best Ray! Always such an amazing radiant person🙏🏻#keepfighting

Chelsea FC

@ChelseaFC
The thoughts of everybody at Chelsea Football Club are with Ray Wilkins and his family tonight. Keep fighting Ray, you have our love and support.

Jos et näe alla olevaa Frank Lampardin lisäämää kuvaa Instagramiin, katso se tästä.