Ousmane Dembélé saapui viime kesänä Borussia Dortmundista FC Barcelonaan 105 miljoonan euron hinnalla. 20-vuotiaan Dembélén ounasteltiin tuolloin olevan PSG:hen lähteneen Neymarin korvaaja.

Nuorukaisen alku seurassa ei kuitenkaan ole ollut helpoimmasta päästä. Loukkaantumiset pitivät Dembélén sivussa otteluista viime syksynä ja tämän vuoden alussa. Peliminuutteja Barcelonan paidassa ranskalaispelaajalle on kertynyt vain 395. Nyt Barcelonalla on uusi huoli Dembélén kanssa: elämäntyyli.

Espanjalainen AS kertoo, että Barcelonan pukukopissa Dembélé on aiheuttanut päänvaivaa eri asioiden vuoksi. Nuorukaisen kerrotaan syövän pääasiassa pikaruokaa, joka tekee hänet haavoittuvaisemmaksi uusille loukkaantumisille.

Seurakaverien uutisoidaan katsovan Dembéléä alaspäin myös sen tähden, että tämä on viihtynyt Barcelonan yöelämässä liian hyvin.

Pelurin itsetuntoa ei liene myöskään auttanut hänen vanhempiensa äskettäinen avioero.

Dembélé on ystävystynyt Barcelonassa erityisesti Samuel Umtitin ja Lucas Dignen kanssa. Kyseisiä pelureita yhdistää sama äidinkieli. AS:n mukaan Dembéléllä on kuitenkin vaikeuksia kommunikoida muiden pelaajien kanssa.

AS kertoo, että El Larguero -radio-ohjelman Dembéléä käsitellyt lähetys oli positiivinen pelaajan tulevaisuudesta seurassa. Vaikka sopeutuminen on ollut kaikkea muuta kuin helppo, ajan kanssa ranskalaishyökkääjästä voidaan nähdä kasvavan sulava Barcelonan pelaaja.