Fiorentinan seurapresidentti Andrea Della Valle astui median eteen kommentoimaan seuran kapteenin, Davide Astorin, traagista poismenoa. Astori löydettiin sunnuntaiaamuna kuolleena omasta hotellihuoneestaan, lue lisää aiheesta tästä.

– On vaikea seistä tässä teidän edessä. En tiedä miten ilmaisisin itseäni, en tiedä mitä sanoa. Minulla ei ole sanoja, mutta meidän täytyy olla vahvoja ja reagoida jotenkin. Olen tässä, koska kunnioitan teitä kaikkia, mutta on vaikea löytää sanoja, Della Valle lausui median edessä.

Seurapresidentti paljasti, että Astori, 31, olisi tehnyt maanantaina jatkosopimuksen.

– Davide olisi allekirjoittanut uuden sopimuksen maanantaina, jotta hän olisi voinut päättää uransa Fiorentinassa.

 

– Meillä piti olla tapaaminen viime viikolla, mutta se peruttiin lumisateen vuoksi. Minulla oli erityinen suhde hänen kanssaan. Hän oli upea kaveri, loistava jalkapalloilija ja huikea persoona.

Kaikki sunnuntain Serie A -ottelut peruttiin Astorin poismenon myötä. Della Valle toivoi ymmärrystä joukkuetta kohtaan ja suruaikaa.

– Meidän täytyy jatkaa eteenpäin ja pyydän teiltä ymmärrystä sitä kohtaan, minkälainen mielentila meillä tällä hetkellä on. Pelaajien täytyy löytää voimaa reagoida.

– Olen ylpeä, että sain tuntea hänet. Astori oli ensimmäinen, joka uskoi tähän seuran uuteen tulemiseen ja tulemme aina kaipaamaan häntä. Hän oli todellinen kapteeni.

– Kaupungin pitäisi pysyä lähellä hänen perhettä. Tämä on niin iso shokki. Hän oli erityinen henkilö pukuhuoneessa, sen huomaa siitä, kuinka liikuttuneita hänen pelikaverit ovat, Della Valle sanoi.