IFK Mariehamnin riveissä nähdään tällä kaudella kahdeksan uutta pelaajaa. Päävalmentaja Peter Lundbergin mukaan joukkueeseen ei enää haeta uusia pelaajia, vaikka harjoituskauden tulokset ovat jättäneet paljon toivomisen varaa.

IFK Mariehamn jäi Suomen Cupissa lohkovaiheeseen eikä harjoituspeleistäkään ole tullut voittoa sitten tammikuun. Kahdessa edellisessä harjoitusottelussaan IFK on jäänyt maaleitta sekä Hammarbytä että Oskarshamns AIK:ta vastaan.

– Jotkut tulokset talven aikana ovat olleet pettymyksiä, mutta kaikki joukkueet kokevat jossain vaiheessa vaikean ajanjakson. Toivottavasti se ajanjakso osui meidän kohdalla talvikauteen, eikä tule enää kesällä. Nämä toimivat myös oppimisprosessina ja voimme korjata asioita vielä ennen kautta. Kyse on vasta harjoituskaudesta eikä pisteitä ole vielä jaossa, Lundberg muistuttaa Veikkausliigan nettisivuilla.

Vaikka tulokset ovat olleet pettymyksellisiä, eivät maarianhaminalaiset ole heittäneet verkkoja vesille uusien pelaajien suhteen.

– Olemme valmiita tulevaan kauteen emmekä etsi enää pelaajia. Tietenkin, jos loukkaantumisia tulee, niin sitten voi olla, että joudumme reagoimaan. Muussa tapauksessa joukkueemme on nyt tässä.

IFK Mariehamn avaa Veikkausliigakautensa sunnuntaina 8.4. RoPS:n vieraana.