Veikkausliigaan valmistautuva FC Inter hävisi lauantaina kevään viimeisen harjoitusottelunsa ennen sarjakauden alkua, kun se matkusti Tikkurilan urheilupuistoon Helsingin IFK:n vieraaksi.

Alkavalla kaudella Ykkösessä pelaava HIFK voitti ottelun 2-0 Fernando Cozarin ja Daniel Rantasen maaleilla.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta ei jäänyt harmittelemaan tappiota. Italialaisluotsi oli vain tyytyväinen, että hänen pelaajistonsa selvisi ottelusta vammoitta.

– Minun täytyy onnitella joukkuettani ammattimaisesta esiintymisestä päivänä, jolloin kaikki heidän ympärillään oli amatöörimäisesti järjestettyä. Koko paikka, varsinkaan pelikenttä ei täyttänyt edes minimissään ammattilaisjoukkueiden vaatimaa tasoa. Tämä on hävettävää suomalaisen jalkapallon puolesta, kertaa Piccareta Interin tiedotteessa.

Myös Interin hyökkääjä Timo Furuholm kommentoi sosiaalisessa mediassa Tikkurilan puitteita.

– Loistavat olosuhteet Turussa omaava Inter matkusti Tikkurilaan asti pelaamaan betonialustalle. Ankara tuuli tuhosi viimeisetkin haaveet fudiksen pelaamisesta. Peli oli skeidaa, mutta pelaajat ehjinä Turkuun palaava Inter voi olla huojentunut. Voittajille onnittelut.

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
Raportti: loistavat olosuhteet Turussa omaava Inter matkusti Tikkurilaan asti pelaamaan betonialustalle. Ankara tuuli tuhosi viimeisetkin haaveet fudiksen pelaamisesta. Peli oli skeidaa, mutta pelaajat ehjinä Turkuun palaava Inter voi olla huojentunut. Voittajille onnittelut🤝

FC Inter Turku

@FCInterTurku
HIFK vei ottelun 2-0. Raporttia ottelusta kotisivuilta myöhemmin tänään.