PS Kemi vahvistaa rivejään hankkimalla laitapuolustaja Kosta Manevin ja laitalinkki Alexander McQueenin.

Manevin, 24, sopimus on yksivuotinen ja McQueenin, 22, yksivuotinen vuoden jatko-optiolla.

Makedonialaissyntyinen, Suomeen kotiutunut Manev on tuttu nimi suomifutiksen ystäville. Suurimman osan urastaan puolustaja on pelannut pääkaupunkiseudulla, seuroinaan Klubi 04, Viikingit, Honka ja PK-35 Vantaa.

Kaikki sarjatasot Kakkosesta Veikkausliigaan läpikäynyt Manev pelasi viime kaudella 21 liigaottelua FC Interissä, joista enemmistön topparin tontilla luutien. 182-senttinen Manev on parhaimmillaan vasempana laitapuolustajana tai topparina.

– Manev on jäänyt allekirjoittaneen mieleen jo Ykkösen ajoilta, jolloin pimensi silloin huippukunnossa olleen Cornelius Stewartin näkymättömiin. Hän on kokenut, hyvä pelaaja, PS Kemin valmentaja Jari Åhman toteaa seuran tiedotteessa.

McQueen on Valioliiga-jätti Tottenhamin kasvatti, jonka reservijoukkueesta hän jatkoi matkaansa Carlisle Unitediin Kakkosliigaan, eli Englannin neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle.

Carlislen paidassa brittipakki pelasi 25 sarjaottelua. Marraskuussa hän debytoi maajoukkuetasolla edustaen Grenadaa ystävyysottelussa Trinidad ja Tobagoa vastaan. McQueen viihtyy parhaiten oikealla laidalla pakkina tai hyökkäävämpänä laitapelaajana. Hänen sopimuksensa sisältää kuukauden koeajan.