Kreikan Superliigassa koettiin sunnuntaina kummia, kun PAOK ja AEK ottivat yhteen tulisessa derbyssä.

Kotijoukkue PAOK:n Fernando Varela onnistui toimittamaan pallon verkkoon aivan ottelun loppuhetkillä. Lyhyen pohdiskelun ja AEK:n pelaajien protestoinnin jälkeen tuomaristo hylkäsi maalin paitsiona.

Tämä suututti PAOK:n pelaajat ja kannattajat perinpohjaisesti ja lopulta myös seurajohto sai tarpeekseen. PAOK:n puheenjohtaja ja omistaja Ivan Savvidis marssi kentälle turvamiehineen kohtaamaan tuomarin.

Carrusel Deportivo

@carrusel
Es que la imagen es terrible, el dueño del PAOK baja al campo con la pistola y se la enseña al árbitro, luego se lleva a los jugadores para adentro y en vez de suspender el partido definitivamente están esperando para acabar el encuentro, que iba en el 88

Alucinante es poco

Savvidisilla oli mukana käsiase, jota hän kantoi lanteellaan kotelossa.

Poliisin, turvamiesten ja PAOK:n pelaajien piti rauhoitella hurjistunutta seurapomoa.

Vaikka ottelu oli ehtinyt jo viimeisille minuuteille asti, piti peli keskeyttää, sillä kentällä vallitsi täysi kaaos. Useat kannattajat viipyivät Toumba Stadiumilla vielä pitkään odottaen tietoa siitä, hyväksyttiinko maali vai ei.

AEK:n päävalmentaja Manuel Jiménez kertasi tapahtumia.

– PAOK teki paitsiomaalin, jonka tuomari hylkäsi, ja pelaajat protestoivat varmaan neljä tai viisi minuuttia, sanoi Jiménez Marcan mukaan.

– Sitten eräs mies ilmestyi kentälle turvamiehien kanssa. Kaikki sanovat, että se oli PAOK:n presidentti. Hän meni tuomarin luokse ja sitten vaihtopenkkiämme kohti ja hän uhkaili kaikkia.

– Me emme aluksi olleet huolissamme, mutta kun näimme jälkikäteen sen aseen, sitä ajattelee, että ”jos hän olisi aikonut tehdä jotain hullua, hän olisi voinut ottaa sen esille”.

– Me emme tienneet, että hänellä oli ase lantiollaan, mutta se ei ole tärkein asia, sillä ehkä hänellä on lupa siihen. Se ei ole kuitenkaan normaalia, että presidentti menee kentälle ja uhkailee tuomaria.

Ottelun vähemmän pelannut PAOK olisi voitolla noussut sarjakärki AEK:n edelle yhdellä pisteellä.