Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue pelasi maalittoman tasapelin Makedoniaa vastaan harjoitusottelussa Skopjessa, Makedoniassa. Suomen tuskailu maalinteon kanssa jatkui.

Suomi leireili tällä viikolla Makedoniassa ja pelasi kaksi harjoitusottelua Makedoniaa vastaan. Ensimmäinen ottelu päättyi 0-5-tappioon, joten toiseen otteluun ainakin puolustuspelaamista saatiin petrattua.

Minihuuhkajat on tehnyt viimeiseen kymmeneen otteluun vain yhden maalin, joka tuli Georgiaa vastaan viime lokakuussa kärsityssä 1-2-tappiossa. Edellinen voitto on kesäkuulta, kun Viro kaatui maalein 3-0. Positiivista Makedoniaa vastaan pelatussa tasapelissä oli se, että pitkä yhdeksän ottelun tappioputki meni poikki.

Suomi isännöi ensi kesänä EM-lopputurnausta, joka pelataan Seinäjoella ja Vaasassa. Viimeisen kymmenen ottelun maaliero on surullinen 1-35.