Nyrkkeilylegenda ostamassa Valioliiga-seuran? – ”Ehkä saisin Cristiano Ronaldon sinne”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather kertoi hiljattain haastattelussa, että hän saattaisi olla kiinnostunut ostamaan Valioliigassa pelaavan Newcastlen ja tuomaan hyvän kaverinsa Cristiano Ronaldon seuraan.

Innokkaasti tienestejään ja omaisuuttaan sosiaalisessa mediassa esittelevä Mayweather tunnetaan rahakkaista sijoituksistaan.

Newcastle on etsinyt uutta omistajaa jo jonkin aikaa. Seuran nykyinen omistaja Mike Ashley on pitkään käynyt neuvotteluja seuran myynnistä konsortiojohtaja Amanda Staveleylle, mutta keskustelut eivät toistaiseksi ole tuottaneet tulosta.

Mayweather vaikuttaisi olevan kiinnostunut Newcastlesta muussakin kuin jalkapallollisessa mielessä.

– Teidän on parempi uskoa, että minä kävisin siellä juhlimassa usein, jos sijoittaisin siihen (Newcastleen), sanoi Mayweather haastattelussa Daily Mailin mukaan.

– Rakastan Newcastlea. Ne tyypit rakastavat juhlimista.

– Tapasin joitain heidän pelaajiaan viime vuonna, ja he ovat hyviä tyyppejä. Olen aina avoin uusille bisnesmahdollisuuksille ja minä rakastan urheilua, mutta teen sijoituspäätökset järjellä enkä sydämellä.

– Sydämellä sijoittaminen on nopein tapa menettää rahaa. Mutta jos joku laittaisi pystyyn bisnessuunnitelman, josta edustajani voisivat todeta, että ”Floyd, tällä voisi tienata”, niin sitten sijoittaisin. Jalkapallo ei välttämättä ole minun lajini, mutta minulla on kontakteja joka puolella.

– Cristiano Ronaldo on ollut pitkäaikainen tukijani ja kaverini, joten ehkä jopa saisin hänet päättämään uransa Newcastlessa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.