Pikkuhuuhkajilla kasvojen pesun paikka – näin näet ottelun ilmaiseksi!

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa perjantaina Liettuan. Ottelu näkyy yksinoikeudella UnibetTV:n kautta.

Katso Pikkuhuuhkajien ottelu painamalla tästä.

Pikkuhuuhkajien EM-karsinnat ovat sujuneet mollivoittoisesti. Kisapaikka alkaa olla jo tavoittamattomissa. Suurin syy on siinä, että Suomi on pelannut peräti kolme tasapeliä. Tasapelit olisivat pitäneet ehdottomasti kääntää voitoiksi. Lisäksi Suomi hävisi Tanskalle murskalukemin kotona. Yhteensä Pikkuhuuhkajat on pelannut neljä ottelua karsinnoissa.

Liettua pitää kaatua perjantaina, mikäli kisahaaveet halutaan pitää edes periaatteellisella tasolla elossa.

– Oikein mukavasti on mennyt ja ilmapiiri joukkueessa on kiva. Kaikki 22 pelaajaa ovat käytössä huomenna ja ainoa ongelma on oikeastaan se, että kaksi pelaajaa täytyy jättää sivuun pöytäkirjasta, viime lokakuussa alle 21-vuotiaiden päävalmentajaksi valittu Juha Malinen sanoi Palloliiton nettisivuilla.

Suomi on oman lohkonsa viidentenä. Liettua on kerännyt saman verran pisteitä, mutta on maalieron takia Suomen takana lohkon viimeisenä. Malinen ei aliarvioi vastustajaa, mutta Liettuaa vastaan Pikkuhuuhkajat keskittyy nimenomaan omaan pelaamiseensa.

– Emme väheksy missään nimessä lainkaan vastustajaa, mutta keskitymme enemmän omaan pelaamiseen nyt. Kun siinä palaset alkavat olla kunnossa, niin sitten voi miettiä vastustajaakin vähän enemmän, Malinen totesi.

Katso Pikkuhuuhkajien ottelu painamalla tästä.

Liettuaa vastaan pelattava ottelu alkaa kello 18 Suomen aikaa ja sen voi katsoa UnibetTV:ltä suorana lähetyksenä ilmaiseksi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!