RoPS:lle uusi vahvistus: ”Minut nähdessään monen ensimmäinen ajatus on, ettei tuo kaveri voi olla jalkapalloilija”

© Kuva: Pekka Mäntylä
Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Rovaniemen Palloseura on tehny vuoden mittaisen sopimuksen portugalilaisen keskikenttäpelaaja Wato Kuatén kanssa. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan.

Kuaté, 22, on iso ja vahva keskikenttäpelaaja, jota luonnehditaan silti monipuoliseksi ja taitavaksi pelimieheksi. Kaudella 2016-17 Kuaté edusti Skotlannin Valioliigassa pelannutta Dundee Unitedia, jonka jälkeen mies siirtyi Israelin ykkösdivisioonaan, jossa tilastoihin on merkattu kolme ottelua tällä kaudella.

– Minut nähdessään monen ensimmäinen ajatus on, ettei tuo kaveri voi olla jalkapalloilija. Mutta pian he hämmästyvät. Olen kuitenkin varsin tekninen pelaajaa ja hyvä pallollisena, Kuaté kertoi RoPS:n nettisivuilla.

Kuaté on totuttu näkemään keskikentän pohjalla. RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kertoi, että Kuaté osui hyvin siihen pelaajatyyppiin, jota seura haki. Kuaté on kuulunut myös Manchester Cityn akatemiaan juniorivuosinaan.

– Hän täydentää hyvin meidän keskikenttää. Kun kartoitimme mahdollisia pelaajia, Waton profiili oli sitä mitä halusimme. Hän on isokokoinen kahden suunnan pelaaja, hän pystyy voittamaan palloja, liikkuu ja kuljettaa sulavasti, jonka päälle omaa painavan laukauksen, Koskela kommentoi.

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!