Suomalaislupaus tärkeässä roolissa yllätysvoitossa – Caen eteni Ranskan cupin välieriin

© Kuva: Juha Tamminen

SM Caen vastasi Ranskan cupin torstai-illan yllätyksestä kaatamalla kotikentällään Lyonin maalein 1-0. Timo Stavitski, 18, oli isossa roolissa Caenin voitossa.

Caen on sarjassa sijalla 13, kun taas Lyon on neljäntenä.

Stavitski vaihdettiin kentälle toisella puoliajalla 59. minuutilla. Lähes heti suomalaislupaus pääsi myös hyvälle tekopaikalle. Laitapuolustaja Durel Avounou tarjoili vasemmalta laidalta loistavan keskityksen takatolpalle, josta Stavitski laukoi pallon kuitenkin yli ja ohi.

Suomalaislaituri hankki vapaapotkun, josta Caen teki myös ottelun voittomaalin. Stef Peeters lähetti vapaapotkun oikealta laidalta boksiin ja Ismaël Diomandé puski pallon voimalla vasempaan ylänurkkaan.

Caen jatkaa voiton myötä Ranskan cupin välieriin. Välierissä tulee vastaan sitten kovin mahdollinen mittari, kun Caen kohtaa tähtisikermä Paris Saint-Germainin.

Ranskan cupissa nähdään todellinen yllätysfinalisti. Toisessa välierässä kohtaavat nimittäin kolmannen sarjaportaan joukkueet Chambly sekä Les Herbiers. Molemmat seurat ovat vieläpä kolmannen sarjaportaan häntäpäässä sarjataulukossa.

Stavitski siirtyi virallisesti tammikuussa Caeniin Rovaniemen Palloseurasta. Stavitski on pelannut siirron jälkeen viidessä Ligue 1:n ottelussa sekä kahdessa cupin ottelussa, joissa suomalaislupaus on onnistunut myös maalinteossa.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.