Huuhkajien ja tanskalaisseura Bröndbyn hyökkääjä Teemu Pukki aikoo seurata alkavalla kaudella tiiviisti myös kotimaan huippusarjaa Veikkausliigaa.

Pukki, 27, paukutteli aikoinaan maaleja Suomen pääsarjassa niin FC KooTeePeessä kuin Helsingin Jalkapalloklubissakin, jota hän povaa Veikkausliigan kauden 2018 mestariksi.

– Uskon, että HJK voittaa mestaruuden myös tänä vuonna, koska joukkue on taas vahva. Silti uskon, että kaudesta tulee tasaisempi, koska myös muut joukkueet ovat vahvistuneet, Pukki kertoo Veikkausliigan sivuilla.

A-maajoukkueessa kymmenen maalia iskenyt Pukki nostaa esiin kolme pelaajaa, joita hän seuraa mielenkiinnolla Veikkausliigassa.

– Mosa (Moshtagh Yaghoubi) tietysti HJK:ssa on aina mielenkiintoinen seurattava. Mehmet Hetemaj’n vääntöä SJK:ssa on myös kiva katsoa, kun hän antaa kentällä aina kaikkensa.

– On myös kiva nähdä, millainen pelaaja on tämä HJK:n Amr Gamal. Ainakin Instagram-seuraajia (2,3 miljoonaa) on sen verran, että voisi kuvitella hänen olevan pelimies, Pukki nauraa.