Huuhkaja-hyökkääjä Teemu Pukki haluaa palata Suomen kanssa takaisin kiinni voittokantaan, kun joukkue kohtaa maanantaina Maltan.

Maalittoman Makedonia-tasapelin jälkeen moni huuhkaja oli tyytymätön Suomen pallolliseen pelaamiseen. Koko ottelun Huuhkajien hyökkäyksessä pelannut Teemu Pukki ei tehnyt tässä poikkeusta.

-Se ei ollut huippupeli, vaan aika vaikea molemmille joukkueille. Menetimme liikaa palloja. Paljon jäi parannettavaa, Pukki kertoi.

-Tuollaisella pelillä ei vain tule tulosta. Henkilökohtaisesti olin myös pettynyt, kun en päässyt kunnolla peliin mukaan. Tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin. Se on positiivista, että tuollaisella pelillä saimme aikaan tasapelin. En usko, että kukaan oli tyytyväinen suoritukseensa.

Maanantaina Huuhkajat kohtaa Turkin leirityksen päätösottelussa Maltan. Vaikka vastassa on jalkapallokääpiö, jonka FIFA-ranking on Huuhkajia yli sata sijaa alempana (185.), ei Pukki usko helppoon iltapuhteeseen.

-Ei siitäkään tule helppoa peliä. Enää ei ole olemassa huonoja maita ollenkaan. Uskon, että pelaavat aika puolustusvoittoisesti. Meidän pitää vain parantaa paljon jokaisella osa-alueella, niin uskon että otamme voiton, Pukki päättää.

Suomi-Malta pelataan Turkin Belekissä maanantaina klo 19.00 Suomen aikaa. Viasat Jalkapallo ja Viaplay-palvelu näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.