Carita Varjonen ehti työskennellä FC Interissä 14 vuoden ajan. Varjonen siirrettiin hiljattain sivuun Interin markkinoinnista Alfons Håkans -yhtiön palvelukseen. Varjosen mukaan Interin tapa toimia oli todella tyly.

– Ymmärrän, että organisaatiota putsataan. Mutta kysymys on, miten putsataan. Tämä on tosi epäreilu ja julma tapa. En saanut edes kiittää yhteistyökumppaneita. Olen 14 vuoden ajan antanut Interille koko elämäni, nyt on mitätön olo, Varjonen kertoi Turkulaiselle.

Varjonen sai tietää seuran tekniseltä johtajalta Vesa Mäeltä, ettei hän enää nauti Joakim Håkansin luottamusta. Joakim Håkans on seuran puheenjohtaja Stefan Håkansin poika, ja hän on ottanut vetovastuun Interin peräsimessä, kun Stefan Håkans sairastui. Inter päätti samalla ulkoistaa myyntitoimintansa.

Varjosen mukaan vetovastuun siirryttyä Joakim Håkansille, ovat Interin toimintatavat muuttuneet, eivätkä välttämättä hyvään suuntaan.

– Olen luonut toiminnalle kasvoja ja ollut aina tavoitettavissa. Kauan menee, että tästä toipuu. Ihmettelen tätä arvomaailmaa. Tämä oli helkkarin huono kiitos, Varjonen sanoi.

Lue Turkulaisen koko juttu tästä linkistä.