FC Inter leireilee tällä hetkellä Italiassa. Keskiviikkona turkulaiset ottivat mittaa Serie A -miehistö Genoasta. Inter venyi hienosti 2-2-tasapeliin harjoitusottelussa.

Genoan kokoonpanossa oli varsin nimekkäistä pelimiehiä, kuten Giuseppe Rossi, jonka rankkarin Henrik Moisander torjui ensimmäisellä puoliajalla. Genoan kapteenina ottelussa oli tällä kaudella kuusi ottelua Serie A:ssa pelannut Isaac Cofie. Myös ruotsalaispelaaja Oscar Hiljemark oli mukana Genoan miehistössä.

Interin maaleista vastasivat Timo Furuholm ja hurjassa iskussa oleva 19-vuotias hyökkääjälupaus Albion Ademi. Ademi viimeisteli viime lauantaina Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa FC Honka Akatemiaa vastan peräti neljä maalia.

– Todella hyvä peli meiltä, vaikka he pelaavatkin Serie A:ta. Meillä oli jopa ehkä enemmän tekopaikkoja kuin heillä. Pärjättiin todella hyvin, Ademi kertoi Interin Twitterissä julkaisemalla videolla.

– Pelasin boksiin Mikalle (Ojala) ja hän syötti takaisin ja lauoin yläpesään. Oli kiva tehdä maali Genoaa vastaan, Ademi avasi tekemäänsä osumaa.

Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

FC Inter Turku

@FCInterTurku

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Inter pelasi tänään 2-2(2-2) tasapelin @GenoaCFC vastaan. Maaleista vastasivat @albion_ademi ja @TimoFuruholm #fcinterturku #Veikkausliiga #preseason2018
Avausmaalin tehneen Ademin kommentit.