AC Kajaani tiedotti vahvistuksista – taas uusi kolumbialainen Suomen sarjoihin

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen kahdelle ylimmälle sarjatasolle on virrannut viime aikoina useita kolumbialaispelaajia HJK:n viime kauden maalitykki Alfredo Morelos kaikkien nimekkäimpänä esimerkkinä. Tänään AC Kajaani tiedotti kotisivuillaan kolmesta pelaajasopimuksesta, ja näistä yksi täydentää alati kasvavaa kolumbialaispataljoonaa Suomen sarjoissa.

27-vuotias kärkimies Cristian Lasso on pelannut viimeksi perulaisessa Unión Comerciossa. Sitä ennen Lasso on haalinut kokemusta useista kotimaansa Kolumbian seuroista. Lasso on pelannut enimmäkseen Kolumbian toisella sarjaportaalla, mutta myös pääsarja on tullut miehelle tutuksi.

Lasson ohella kajaanilaisten haaviin tarttui 25-vuotias keskikentän pohjapelaaja Ter´Ade Ichull Lordson. Nigerialainen Lordson Ichull on pelannut pitkään yhteen kotimaansa kärkiseuroista kuuluvan Warri Wolvesin riveissä. Viimeksi hän pelasi saman sarjan Enyimba Internationalissa, mutta jäi joukkueessa vähälle peliajalle.

AC Kajaanin kolmas uusi pelaaja on 20-vuotias keskikenttäpelaaja Oskari Rounaja, joka pelasi viimeksi Oulun Palloseurassa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.