Ahvenanmaalla hamutaan taas mestaruuskamppailuun: ”Enemmän aseita kuin viime kaudella”

© Kuva: Juha Tamminen
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ahvenanmaalla vietettiin historiallisia mestaruusjuhlia kauden 2016 päätteeksi ja viime kauteen IFK Mariehamn lähti suurin odotuksin puolustamaan mestaruuttaan. Tulos jäi kuitenkin odotetusta ja joukkue sijoittui lopulta viidenneksi. Täksi kaudeksi ”Grönvitt” hamuaa jälleen mestaruustaisteluun.

Viime kauden jälkeen joukkueen pakka meni uusiksi, kun usea mestaruuden kulmakivenä toiminut pelaaja jätti seuran. Jani Lyyskin, Bobbie Friberg da Cruzin, Albin Granlundin, Robbin Sellinin ja Brian Spanin saappaat ovat isot täytettäviksi, mutta IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg on luottavainen oikeiden pelaajien löytyneen tilalle.

– Meillä on sellaisia pelaajia joukkueessa, joita halusimme ja kaikki on valmiina kauteen. Joukkueessa on aika paljon uusia pelaajia ja mielestäni meillä on parempi tasapaino hyökkäyksen ja puolustuksen suhteen kuin aikaisemmin, Lundberg kertaa pelaajatilannetta Veikkausliigan nettisivuilla.

Uusia pelaajia hakiessaan IFK on jälleen suunnannut katseensa länsinaapurin suuntaan ja sieltä joukkueen täkyyn ovat tarttuneet Niklas Maripuu, Pontus Åsbrink sekä Simon Silverholt.

Lisäksi joukkueessa nähdään muun muassa Norjassa viimeksi pelannut australialaispelaaja Dylan Murnane, HJK:sta ja RoPS:sta tuttu Ivan Tatomirovic, parin Italiassa vietetyn vuoden paluun saarelle tekevä oma kasvatti Thomas Mäkinen sekä brasilialaispelaaja Julio Cesar Fernandes.

– Uudet pelaajat tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia ja uudenlaista taitoa. Mielestäni meillä on tällä kaudella monipuolisempi joukkue ja enemmän aseita käytössä etenkin hyökkäyspäässä. Lisäksi joukkueessa on nuoria ja nälkäisiä pelaajia, jotka haluavat mennä urallaan eteenpäin.

Lundberg näkee joukkueellaan mahdollisuudet menestyä tulevalla kaudella liigassa.

– Joukkueessa on paljon potentiaalia ja toivottavasti pystymme parantamaan ensi kaudella. Pyrimme joka ottelussa kehittymään.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!