Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua.

Seinäjoen Jalkapallokerhon kehno kotivire sai jatkoa, kun Helsingin Jalkapalloklubi kävi hakemassa OmaSP Areenalta pisteet 1-0-voitolla.

Ottelun ainoasta osumasta vastasi 33. minuutilla brassihyökkääjä João Klauss. Helsinkiläiset pääsivät SJK:n harhasyötöstä nopeaan vastahyökkäykseen, jota rytmitti Sebastian Dahlström. Hän kuljetti pallon vauhdilla seinäjokisten puoliskolle ja vapautti keskikentän tuntumasta läpiajoon Klaussin, joka otti pelivälineen mukaan ja pääsi sijoittamaan sen rauhassa ohi Mihkel Aksalun.

SJK:n ensimmäinen jakso sai synkän lopun, kun päävalmentaja Tommi Kautonen ajettiin katsomon puolelle 37. minuutilla.

Voitto oli HJK:lle kauden kolmas yhtä monessa ottelussa. Helsinkiläiset jatkavat sarjataulukon kärjessä. SJK valahti yhden sijan alaspäin kuudenneksi.

Kuopion Palloseura joutui taipumaan Savon Sanomat Areenalla 0-1-kotitappioon Rovaniemen Palloseuralle.

RoPS:n maali syntyi, kun kellossa oli jo 93 minuuttia. Pallo jäi pomppimaan vapaapotkutilanteessa KuPS:n rangaistusalueelle, ja lopulta siihen hyökkäsi Juho Hyvärinen, joka pommitti pelivälineen takanurkkaan ja tuuletti osumaansa komealla voltilla.

FT 0-1 @KuPS1923 - RoPS. EI OLE TOOOOOOOTTTTAAAAAAAA!!!! EI OLE TODELLISTA!!!! Lisäajan viimeinen sekunti, viimeinen tilanne, viimeinen vapari ja JUUUUUUUHOOOOOOO HYVÄRINEEEEEEEN!!!!!!!

HJK:n tavoin kolme voittoa napannut RoPS säilyttää paikkansa taulukon toisella sijalla. Ensimmäistä voittoaan hakeva KuPS löytyy taulukosta sijalta kymmenen.