FC Inter aloittaa kautensa Veikkausliigassa tänään lauantaina Vaasan Palloseuran vieraana.

Turkulaisjoukkue on tehnyt hyvää jälkeä talven peleissä, etenkin Suomen Cupissa, jossa se on edennyt aina toukokuun loppuotteluun asti.

Interin puolustus on pitänyt vastustajat kurissa, ja kiitosta on kerännyt erityisesti hyökkäys, jossa temmeltävät kärkikonkari Timo Furuholm ja suurlupaus Benjamin Källman.

Urallaan 62 maalia Veikkausliigassa iskenyt Furuholm, 30, on erinomainen esikuva 19-vuotiaalle Källmanille, joka on aloittanut taipaleensa Suomen pääsarjassa vakuuttavasti.

Tammisaarelaisen EIF:n kasvatti Källman iski viime kaudella yhdeksän osumaa Veikkausliigassa, ja tänä vuonna häntä on povattu useissa ennakoissa jopa taisteluun maalikuninkuudesta.

Interin tehokaksikko on iskenyt Suomen Cupissa jo yhteensä 11 osumaa. Yhteiselo turkulaisten hyökkäyksessä tuntuu siis sujuvan, minkä vahvistaa Veikkausliigan sivuilla myös Interin maalivahti Henrik Moisander.

– Se on erinomainen symbioosi, sen näki jo viime vuonna.

– Siinä on Benjaminilla loistava paikka oppia ja kehittyä, kun on tuollainen maalinsylkijä neuvomassa vieressä. Siksi uskon, että meillä tulee olemaan paljon tulivoimaa. Benjaminilla on mahdollisuus tulla maalikuninkaaksi.