Lauantaina alkavaan Ykkösen kauteen valmistautuva JJK tiedottaa kotisivuillaan kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta. Yhteensä JJK:lla on sopimuksia nyt 24.

Sopimuksen saivat kolme JJK:n omaa junioria Eeli Liukkonen, Eero Torkkola ja Väinö Vehkonen. Torstaina 18 vuotta täyttänyt Liukkonen on keskikenttäpelaaja, joka debytoi JJK:n edustusjoukkueessa harjoitusottelussa MiPK:ta vastaan pääsiäisen alla. Liukkonen onnistui maalinteossa heti ensiesiintymisessään.

Torkkola puolestaan on vuonna 1999 syntynyt hyökkäävä vasenjalkainen laitapuolustaja. Nuorin joukosta on 190-senttiseksi venähtänyt toppari Väinö Vehkonen, joka täyttää kesällä 17 vuotta.

JJK saattaa saada kauden aikana myös vahvistuksia Veikkausliigassa pelaavasta Ilveksestä, sillä seurat ovat solmineet täksi kaudeksi yhteistyösopimuksen. Kauden avauksessa JJK:n paidassa nähdäänkin Ilveksestä lyhyellä lainasopimuksella tueksi saatu HJK:n kasvatti Jusif Ali.

 

JJK avaa kautensa huomenna klo 18 KPV:tä vastaan. Ottelu pelataan JJK:n varakentällä Jyväskylän Viitaniemessä.