Kasper Hämäläinen tehokkaana Puolassa – Legia mukana mestaruustaistossa

© Kuva: Juha Tamminen

Legia Varsova voitti lauantai-iltana Puolan Ekstraklasassa Szczecin 3-0-lukemin.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Suomen maajoukkueen vakiokasvo Kasper Hämäläinen. Laitahyökkääjänä täydet 90 minuuttia urakoinut ”Kappe” teki ottelun avausmaalin 26. minuutilla. Hän pääsi laukomaan volleyn rangaistusalueen rajalta ja veto muutti suuntaa vierailijoiden puolustuksesta ja painui vastustamattomasti takakulmaan.

Heti toisen puoliajan alussa Hämäläinen sai syöttöpisteen joukkueensa 2-0-maaliin.

Voiton myötä Legia on edelleen tiukasti mukana mestaruustaistossa. Joukkueella on vielä seitsemän ottelua pelaamatta ja tällä hetkellä se on sarjataulukossa kolmantena. Eroa kärkeen on kuitenkin vain yksi piste ja kaikki pokaalista taistelevat joukkueet kohtaavat toisensa vielä loppukauden aikana.