Kausi potkaistaan käyntiin Vaasassa – Inter kerää liigalegendalta ylistystä: ”Näyttää oikein hyvältä”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Veikkausliigan ehdottomiin pelaajalegendoihin kuuluva Jussi Nuorela tuntee FC Interin hyvin. Nuorela on nykyisin Interin junioripuolella töissä ja sitä kautta hän seuraa läheltä myös sitä, mitä lauantaina veikkausliigakautensa VPS:n vieraana aloittavalle edustusjoukkueelle kuuluu. Nuorelan mukaan sinne kuuluu vain hyvää.

– Joukkue näyttää oikein hyvältä. Siellä on nuori porukka kasassa. Inter on ensi kaudella nopea, nuori ja tuore, Nuorela sanoo SuomiFutis-sivustolle.

– Joukkue on hyvin kasattu ja talvikausi meni hyvin. Siitä on aika hyvä todiste siinä, että joukkue pelasi itsensä Suomen Cupin finaaliin. Muutenkin kaikki on kunnossa. Esimerkiksi edustusjoukkue ja nuorisopuoli toimivat hyvin läheisesti yhdessä. Se on tärkeä asia seuralle, mies jatkaa.

Interillä on jo pitkään ollut Veikkausliigassa viihdyttävän joukkueen maine. Viihdyttävän siksi, ettei kukaan voi etukäteen tietää, millainen päivä Interillä on. Viime vuosina Interin otteluissa on ollut maalitakuu. Molemmissa päissä verkot ovat soineet kiitettävästi.

– En usko, että Interissä muuttuu koskaan se, että halutaan pelata aktiivista ja kivaa, hyökkäysvoittoista jalkapalloa. Se on Interin tavaramerkkipelaamista. Mutta tietysti toivon, että joukkueessa on sellainen tasapaino, että se hyökkäävä peli tuo myös tulosta, Nuorela pohti.

– Talvella näin on tapahtunut. Enkä näe syytä, miksi tämä ei jatkuisi myös Veikkausliigassa.

Inter aloittaa kautensa VPS:n vieraana Vaasassa lauantaina. Nuorela uskoo, etteivät katsojat tule pettymään.

– VPS:n viime kausi oli hyvin kaksijakoinen. Mutta uskon, että he ovat ainakin kauden alussa vahvoja. Vepsu lähtee varmasti hakemaan kotivoittoa rohkeasti avauspelistä, Nuorela sanoo.

– Mutta niin tekee Interkin. Minulla on vahvasti sellainen tunne, että Vaasassa nähdään lauantaina maaleja ja Veikkausliigan avaus lähtee hyvin vauhdikkaasti käyntiin.

VPS:n ja Interin välinen ottelu alkaa kello 15.

Anssi Shemeikka

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!