KSML: Ykköseen pudonnut JJK teki karmivat tappiot – tuleva kausi ei nostata odotuksia: ”En aio tuhlata rahaa, jota ei ole”

© Kuva: Juha Tamminen
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

JJK putosi viime kauden päätteeksi yhden kauden jälkeen takaisin Ykköseen. JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg kertoi Keskisuomalaiselle, että seura teki viime kaudella lähes 300 000 euroa tappiota.

– Miinusta tuli 288 000 euroa, Forsberg tähdensi KSML:lle.

Suurin syy taloudelliseen tulokseen löytyy Forsbergin mukaan Harjun kentän remontista. JJK joutui pelaamaan alkukaudesta Vaajakoskella.

– Voi laskea, että siitä syntynyt tappio oli noin 200 000 euron luokkaa, sillä se vaikutti yleisömäärään, oheismyyntiin ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimintaan, Forsberg sanoi.

JJK:n tilanne ei ole kuitenkaan toimitusjohtajan mukaan kriittinen. Ensi kausi Ykkösessä saadaan vietyä läpi. Jyväskylässä ei ensi kaudella näillä näkymin pelata noususta, sillä vahvistuksia ei ole tullut, jonka lisäksi päävalmentaja Juha Pasoja lähti talvella pois seurasta.

– En aio tuhlata rahaa, jota minulla ei ole. Onneksi Ilveksen kanssa on hyvä yhteistyösopimus, se on tärkeä tässä kohdassa. Ja ollaanhan me muutenkin kulut kiristetty niin pieneksi kuin mahdollista, Forsberg kertoi.

Lue KSML:n juttu tästä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!