Turkin cupissa piti pelata torstai-iltana cupin välierien toinen osa Fenerbachen ja Besiktasin välillä. Istanbulin derby jouduttiin kuitenkin keskeyttämään, kun katsomossa tilanne oli karkaamassa pahasti käsistä.

Ottelu oli keskeytyksen aikaan maalittomassa tasatilanteessa ja Besiktasilta oli lentänyt suoralla punaisella kortilla toppari Pepe suihkuun. Avausottelu päättyi 2-2-lukemiin. Avausosassa nähtiin kolme punaista korttia, joten Pepen ulosajo ei sinänsä ollut suuri yllätys derbyn kannalta.

Ottelua ehdittiin pelata 58 minuuttia, kunnes tuomari katsoi, ettei peliä voitu enää jatkaa. Jo sitä ennen ottelussa oli nähty lyhyitä taukoja, kun yleisöä pyrittiin rauhoittelemaan.

Toisen puoliskon alussa Fenerbachen kannattajat heittivät tavaraa Besiktasin päävalmentaja Şenol Güneşin päälle. Günes joutui lähtemään tikattavaksi sairaalaan ja sai päähänsä viisi tikkiä.

Lopulta erotuomari Mete Kalkavana päätti keskeyttää ottelun, ettei tilanne lähtisi totaalisesti käsistä. Myös pelaajien turvallisuus oli uhattuna. Besiktasin pelaajat joutuivat aina olemaan varuillaan, kun he lähestyivät päätyrajaa antamaan kulmapotkua.

 

Jos et näe alla olevaa kuvaa Besiktas-valmentaja Günesista, voit katsoa sen tästä.

GOAL Türkiye

@GoalTurkiye
🚨 Şenol Güneş bu gece kontrol amaçlı olarak müşahede altında tutulacak.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

GOAL Türkiye

@GoalTurkiye
🚨 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman:

"Şu anda bir şey söylemek istemiyorum. Bir hocamla ilgileneyim."

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

GOAL Türkiye

@GoalTurkiye
🎥 Fenerbahçe deplasmanında başından yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ambulansla hastaneye kaldırıldığı görüntüler.