Atlético Madridin seuraikoni ja hyökkääjä Fernando Torres ilmoitti tällä viikolla, että hän on jättämässä seuran kuluvan kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa päättyy.

Torres, 34, kertoi samalla, että aikoo jatkaa uraansa vielä ainakin kahden kauden ajan.

Espanjalaishyökkääjää edustavan agentuurin edustaja lisäsi Marcan haastattelussa, että Torres on todennäköisesti siirtymässä Euroopan ulkopuolelle, joko Aasiaan tai Pohjois-Amerikan Major League Socceriin.

Sports Illustratedin tietojen mukaan useat MLS:n seurat eivät ole kuitenkaan järin innostuneita konkarihyökkääjästä tai hänen palkkatoiveistaan.

Erään seuran toimitusjohtaja oli kertonut Sports Illustratedille, että MLS:n joukkueet eivät näe Torresiä tällä hetkellä pelaajana, jolle oltaisiin valmiita antamaan yksi Designated Player -paikka.

Designated Player -paikat ovat pelaajille, joille seurat voivat MLS:n sääntöjen mukaan maksaa suurempaa palkkaa joukkueen palkkakattoon katsomatta.

Haastatellun toimitusjohtajan mukaan Torresille oltaisiin valmiita maksamaan korkeimmillaan noin 1,2 miljoonaa euroa vuodessa, mutta pelaajan kerrotaan haluavan noin kaksi miljoonaa euroa enemmän.

Toisen seuran toimitusjohtaja paljasti, että Torresia oli tarjottu heille, mutta seura oli vastannut kieltävästi. Samainen toimitusjohtaja antoi ymmärtää, että MLS:ään halutaan jatkossa nuorempia pelaajia Designated Player -paikoille.