Burnley-Brighton
Lauantaina 28.4 klo 17.00
Valioliiga

Valioliigassa pelataan jälleen lauantaina useampikin ottelu. Klo 17 kohtaava upeaa kautta pelaava Burnley ja vielä putoamistaistelussakin mukana oleva Brighton.

Burnleyn otteet kauden aikana ovat hurmanneet monia, ja nousija Brighon on viime viikot ollut todellisessa pinteessä. Kotivoitolle löydätkin upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Burbley voittaa – kerroin 2.23!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Burnleyn kausi on sanalla sanoen ollut häikäisevä. Sarjassa seitsemäntenä oleva joukkue hätyytteli vielä muutama viikko sitten jopa europaikkaa, mutta Chelsea näyttäisi vievän Eurooppa-liigaan oikeuttavan sijoituksen. Arsenaliin eroa on vain neljä pistettä, ja Burnelyn tavoite onkin varmasti Arsenalin tavoittaminen. Ennen niin huono vierasjoukkue on keräänyt vieraissa jopa enemmän pisteitä kuin kotonaan, joka on suurin syy sarjasijoituksen parantumiseen. Lisäksi joukkue pelaa erittäin tasapainoisesti illasta toiseen, tehtyjen ja pääsettyjen maalien keskiarvo on balanssissa 1,00-0,91.

Kauden alussa varmaksi putoajaksi nimetty Brighton aloitti kauden hienosti ja napsi pisteitä tasaisesti sieltä täältä. Vuodenvaihteen jälkeen joukkueella on ollut vaikeampaa, mikä on tuttu näky aikaisemmilta kausilta sarjanousijan kohdalla. Viimeiseen viiteen otteluun ei ole tullut yhtään voittoa, mutta kaksi tasapeliä (Tottenhamia ja Huddersfieldiä vastaan) ovat pitäneet joukkueen vielä poissa pahimmasta putoamiskurmuksesta. Eroa putoamiseen on seitsemän pistettä, joten säilyminen alkaa näyttää hyvin todennäköiseltä. Hyvä alkukausi saattoi pelastaa joukkueen tulevaisuuden Valioliigassa. Vieraissa joukkue on ollut erittäin arka, vain kaksi voittoa vieraskentällä on huono suoritus.

Burneylta sivussa jatkavat Robert Brady, Steven Defour, Scott Arfield, Ben Mee sekä mahdollisesti Georges-Kevin Nkoudou.

Brightonilta sivussa on ainoastaan Steve Sidwell.

Arvio

Kotonaan tasaisesti esiintynyt Burnley ottaa isännän roolin ja haluaa pitää palloa. Joukkue jauhaa ja jauhaa niin kauan kunnes saa luotua voittoon tarvittavat maalipaikat.

Brighton on hävinnyt kaksi viimeisintä vierasotteluaan maalein 0-5, ja joukkueen sarakkeeseen lisätään jälleen yksi vierastappio lisää.