Tottenham-Watford
Maanantaina 30.4 klo 22.00
Valioliiga

Maanantaina pelataan yksi Valioliiga-kamppailu, kun europaikastaan kiinni pitävä Tottenham kohtaa heikosti viime viikot pelanneen Watfordin.

Tottenham on ollut vahva kotonaan ja tarvitsee edelleen pisteitä loppukauden peleistään. Watfordin vire on viime viikot ollut todella heikko. Tottenhamin maaleille löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Tottenham yli 3.5 maalia – kerroin 2.80!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tottenhamilla on vielä pistetarpeita jäljellä olevissa Valioliigan peleissä, sillä Chelsea vaanii vain kahden pisteen päässä viimeisestä Mestarien liigaan oikeuttavasta sijoituksesta. Tottenham ei ole enää mukana missään muussa kilpailussa, joten se voi keskittyä täysin rauhassa tavoitteeseensa. Ensi kautta ajatellen joukkueella on vielä kehityttävää, loistavana pelaajien kehittäjänä tunnettu Mauricio Pochettino ei ole onnistunut joukkueensa kanssa voittamaan kriittisiä pelejä kauden aikana. Harry Kanella on kasassa jo 26 osumaa kuluvalla kaudella, mutta maalikuninkuus tuntuu karkaavan Liverpoolin Salahille.

Watfordin vire on ollut jo pidempään surkea. Sarjapaikka ensi kaudeksi on jo varmistettu ja tulostaso on pudonnut sen myötä. Kuusi edellistä ottelua ovat tuoneet vain kaksi pistettä ja etenkin vieraissa saldo on ollut synkkä, kolmesta viimeisestä vierasottelusta joukkue on hävinnyt kaikki maalierolla 0-9. Javi Gracia joukkueen peräsimessä saattaa joutua lähtemään kauden päätteeksi, Watfordissa vastaavanlaiset päätökset on viime kuukausina tehty lyhytjänteisesti.

Tottenhamilta sivussa jatkavat Danny Rose ja Harry Winks.

Watfordissa jatkuu edelleen kokoonpanohuolet, poissa ovat ainakin Younes Kaboul, Tom Cleverley, Stafano Okaka sekä mahdollisesti Gerard Deulofeu, Nat Chalobah ja Roberto Pereyra.

Arvio

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa 11 kertaa, eikä Watford ole onnistunut vielä voittamaan kertaakaan. Viime kauden huhtikuussa pelatussa ottelussa Tottenham murskasi Watfordin kotonaan lukemin 4-0.

Tottenhamin pistetarve (motivaatioetu), kotietu sekä saldo keskikastin joukkueita vastaan on niin vakuuttava, että kotijoukkue iskee taululle tylyt lukemat eikä jätä mitä sattuman varaan. Mestarien liigan paikka ensi kaudeksi on nykyjoukkueelle elinehto, jotta Tottenham säilyttää kiinnostavuutensa uusien tähtipelaajien houkuttelemiseksi.