Paris Saint-Germain pani viime kesänä siirtomarkkinoilla oikein kunnolla ranttaliksi, kun se hankki riveihinsä muun muassa Neymarin ja Kylian Mbappén – tehden duosta kaksi maailmanhistorian kalleinta jalkapalloilijaa. Jätti-investoinneista huolimatta taival Mestarien liigassa katkesi jo neljännesvälierävaiheessa.

Nyt PSG:ssä toivotaan, ettei Uefa langeta sille siirtokieltoa Financial Fair Play -sääntöjen rikkomisesta. Mikäli se säästyy ankaralta sanktiolta, aiotaan ryhmää jälleen vahvistaa. Tällä kertaa törsääminen aiotaan kuitenkin pitää maltillisempana.

PSG:n valmentajana tiettävästi aloittava Thomas Tuchel ei tule saamaan käyttöönsä samaa vajaata 300 miljoonaa euroa kuin hänen edeltäjänsä Unai Emery. Napeilla ei Pariisissa silti pelata jatkossakaan.

Sport Bild on esittänyt valistuneen arvion siitä, keitä pelaajia saksalaisvalmentaja joukkueeseensa haluaa. Kaiken A ja O on se, että joukkue rakentuu jatkossakin Neymarin ja Mbappén ympärille. Nämä supertähdet eivät ole kaupan.

Vahvistusta Tuchel kaipaa ensisijaisesti keskikentän pohjalle ja tolppien väliin. Keskikentälle valmentaja haluaisi Juventuksen Miralem Pjanicin, joka pelasikin juniori-ikäisenä vuosina 2004-2011 Ranskassa.

Kaksi muuta toivepelaajaa ovat Tuchelin entisiä alaisia Borussia Dortmundista. Tuchel haluaisi keltapaidoista Pariisiin 22-vuotiaan Julian Weiglin sekä kaksi vuotta vanhemman Portugalin maajoukkuemiehen Raphaël Guerreiron, joka kykenee pelaamaan sekä laitapuolustajana että keskikentällä. Guerreiro on syntynyt Ranskassa, ja asunut siellä myös lähes koko elämänsä.

[readmore from=PSG]

Kaikkein suurin ja arvokkain nimi Tuchelin toivelistalla on kuitenkin 19-vuotias maalivahtilupaus Gianluigi Donnarumma. Italialaisnuorukaisesta povataan etunimikaimansa Buffonin manttelinperijää, eikä miehen uskota enää jatkavan AC Milanissa tämän kauden jälkeen.

Lähde: Transfermarkt