RoPS sen kuin porskuttaa Veikkausliigan sarjakärjessä. Rovaniemen Palloseura on tunnetusti esiintynyt Twitterissä hauskalla ja omaperäisellä tavallaan.

RoPS on voittanut kaikki kauden viisi otteluaan eikä omissa ole soinut kertaakaan. Twitterissä on tullut tunnetuksi hauska video, jolla on juhlistettu voittoja. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

FT 2-0. DO WE NEED TO SAY MORE!! THIS TRAIN IS UNSTOPPABLE!!! BECAUSE WE ARE THE NOOOOOOOORTH!!!!

Keskiviikkona RoPS kaatoi FC Lahden maalein 2-0 kotikentällään. Ottelun jälkeen RoPS heitti myös hupaisan kuitin Yle Urheilun suuntaan kuvan muodossa. Kuvassa on loistavan alkukauden pelannut Lassi Lappalainen. Lappalaisen seuraksi oli vahingossa ilmoitettu oPS.

– Hah, tää on oikeasti aika paha, RoPS:n virallisella Twitter-tilillä kirjoitettiin nauruhymiöllä höystettynä.

Ilmeisesti viittaus viime kaudella Ykkösessä pelanneeseen Oulun Palloseuraan (OPS) ei ollut mieleinen. OPS ei saanut täksi kaudeksi Ykkösen lisenssiä ja Miika Juntusen johtama seura katosi ainakin joksikin aikaa Palloliiton virallisista sarjoista (Ykkönen ja Kakkonen).

Katso RoPS:n twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Hah. Tää on oikeasti aika paha @yleurheilu 😂