Ylisanat tuntuvat loppuvan, kun yrittää kuvailla Rovaniemen Palloseuran alkukautta. RoPS porskuttaa sarjakärjessä puhtaalla pelillä. Keskiviikkona kaatui kotikentällä FC Lahti maalein 2-0.

RoPS:ssa on alkukaudella tuntunut onnistuvan kaikki. Siitä kertoo myös se, ettei rovaniemeläiset ole päästäneet yhtäkään maalia viidessa pelaamassaan ottelussa. Yksi osasyy tähän on upeasti RoPS:n puolustuslinjassa pelannut 20-vuotias toppari Leo Väisänen.

Väisänen on pelannut RoPS:n alakerrassa kauden kaikki ottelut alusta loppuun. Jälki on myös ollut hyvää ja keskiviikkona Lahtea vastaan Väisänen arvostettiin ottelun toiseksi parhaaksi pelaajaksi.

Otteet eivät ole jääneet huomaamatta isoveli Sauli Väisäseltä, joka pelaa ammatikseen Serie A:ssa SPAL:n riveissä. Huuhkajien avainpuolustaja kehui pikkuveljeään Twitterissä. Kehut sai ansaitusti myös koko joukkue.

– Onpa upeaa nähdä Leo Vaisäsen dominointia pelistä toiseen. RoPS pelaa muutenkin tosi hyvin roolitettua ja organisoitua fudista just nyt, Sauli Väisänen kirjoitti.

Myös viime kaudella Hongassa pelannut Ilari Äijälä yhtyi Huuhkaja-puolustajan kehuihin ja kiitteli, että on saanut pelata molempien veljesten kanssa samaan aikaan.

– Heillä on yhteisenä tekijänä kova tahto sekä pelaamisessa että oppimisessa, Äijälä kehui.

Seuraavaksi RoPS kohtaa ensi lauantaina sarjanousija Turun Palloseuran Veritsa Stadionilla Turussa.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne täältä.

Ilari Äijälä

@ilariaijala

Sauli Väisänen

@Sauli_Vaisanen
Ompa upee nähä @LeoVaisanen dominointia pelistä toiseen👊🏼 @ropsrovaniemi pelaa muutenkin tosi hyvin roolitettua ja organisoitua fudista just nyt #Veikkausliiga
Hyvä Leksa! 💪 Oli hienoa pelata uralla molempien Väisästen kanssa. Yhteisenä tekijänä kova tahto sekä pelaamisessa että oppimisessa. #brightfuture #bros