Tanskan cupin viimeinenkin välieräjoukkue selvitettiin eilen, kun Hobro IK isännöi FC Midtjyllandia puolivälierässä. Ottelu pelattiin pitkän kaavan kautta, sillä varsinainen peliaika ei tuottanut ainuttakaan maalia.

Jatkoajalla maaleja nähtiinkin sitten peräti kolme. Kaksi näistä viimeisteli ottelun suurin sankari, Midtjyllandin bulgarialainen vaihtopelaaja Bozhidar Kraev.

Markus Halsti uurasti Midtjyllandin kolmen miehen keskuspuolustuksessa täydet 120 minuuttia. Avauksen paikka – ja ylipäätään peliminuutit – olivat suomalaiskonkarille ensimmäiset Midtjyllandin edustusjoukkueessa koko kalenterivuonna 2018.

Midtjyllandin luottomiehelle Tim Sparville annettiin cup-ottelussa lepovuoro. Nuori Kaan Kairinen puolestaan seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä.

Cupin välieräparit arvottiin jo torstai-iltana. Midtjylland sai ”pahimman mahdollisen arvan”, sillä se kohtaa vieraskentällä Brøndbyn. Sama kaksikko on ylivoimaisella erolla Tanskan Superliigan kärjessä ja ratkaisee keskenään mestaruuden. Välieräottelu pelataan 25. tai 26. huhtikuuta. Toisessa välierässä kohtaavat toisen sarjaportaan Fredericia sekä Silkeborg.

Brøndby IF

@BrondbyIF
Brøndby IF skal møde FC Midtjylland på Brøndby Stadion i DBU Pokalens semifinale. Kampen bliver spillet enten den 25. eller 26. april.
#Brøndby #DBUPokalen