Bayern Münchenilta jäi rankkari viheltämättä – Real Madrid -puolustaja tunnusti

© Kuva: Getty Images

Real Madrid eteni tiistaina Mestarien liigan finaaliin pelattuaan 2-2-tasapelin kotonaan Bayern Münchenin kanssa ja voittaen välieräparin yhteismaalein 4-3. Bayernilta vietiin rangaistuspotku, mikäli kysytään Real Madridin laitapuolustaja Marcelolta.

Pallo osui Marcelon käteen ja brassipuolustaja tunnusti, että pallo olisi pitänyt viedä pilkulle. Siinä vaiheessa ottelu oli 1-1-lukemissa. Marcelo hyppäsi Joshua Kimmichin keskityksen eteen ja pallo osui hänen käteensä.

– Se oli käsivirhe. Se osui minua käteen, ja mielestäni tilanne oli rangaistuspotkun arvoinen. Jos sanoisin, ettei se osunut minuun, valehtelisin. Jalkapallo on kuitenkin sellaista, Marcelo sanoi Mundo Deportivon mukaan.

Real Madrid sai vielä toisen puoliajan alussa melkoisen lahjamaalin, kun Bayernin maalivahti Sven Ulreichille sattui karmiva virhe, jonka seurauksena Karim Benzema pääsi viimeistelemään pallon tyhjään maaliin.

Real Madrid pelaa jo kolmannesta peräkkäisestä Mestarien liigan mestaruudesta. Vastustaja finaaliin ratkeaa tänään, keskiviikkona, kun AS Roma ja Liverpool kohtaavat välierien toisessa osassa. Ensimmäisen osan Liverpool hoiteli maalein 5-2.

– Minulla ei ole tapana puhua erotuomareista, mutta on selvää, että joskus tuomiot menevät sinun eduksesi ja joskus sinua vastaan. Mitä tahansa kuitenkin tapahtuu, on pelattava jalkapalloa, Marcelo vielä jatkoi.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!