© Kuva: Juha Tamminen

HJK ja EPS yhteistyöhön laadukkaan pelaajakehityksen puolesta

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

HJK aloittaa yhteistyön Espoon palloseuran kanssa. Klubi ja EPS ovat tehneet sopimuksen laajasta seurayhteistyöstä kaikilla osa-alueilla.

Tavoitteena on jakaa osaamista niin laadukkaan pelaajakehityksen kuin lasten- ja nuorten liikunnan edistämiseksi.

Myös EPS:n juniorit saavat mahdollisen pelaajapolun Veikkausliigan suurseuraan. Tavoitteena on kuitenkin, että espoolaislupaukset pysyvät kotiseurassaan mahdollisimman pitkään ennen liittymistä HJK:n akatemiaan.

– Nyt ei puhuta pelkästään pelaajapolusta ja pelaajakehityksestä vaan yhtä lailla myös valmentajien ja eri seuratoimintojen kehittämisestä, mikä antaa aivan uuden näkymän seurojen väliselle yhteistyölle, EPS:n puheenjohtaja Mika Miettinen hehkuttaa uutta kuviota.

Myös HJK:n puheenjohtaja Kai Koskinen näkee pitkän kehitysajan kotiseurassa hyödyllisenä tulevaa ammattilaisuraa ajatellen.

– Pelaajan arki ei ole laadukasta, jos siirtyminen isomman seuran akatemiaan tapahtuu kovin aikaisin. Pyrimme tukemaan yhteistyöseuroja arjen toiminnan laadun kehittämisessä niin, että pelaaminen kotiseurassa voisi jatkua mahdollisimman pitkään, Koskinen avaa suunnitelmaa.

Lähde: HJK:n tiedote

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon