HJK:n hyökkääjä kiistää puheet kriisistä: ”Ei mitään hätää tai paniikkia”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan jokavuotinen mestarisuosikki Helsingin Jalkapalloklubi on ollut viime peleissä vaikeuksissa.

Klubi voitti kauden ensimmäiset kolme peliään, mutta viimeisestä neljästä ottelusta voittoja on tulut vain yksi.

Huuhkajien ja HJK:n hyökkääjä Akseli Pelvas rauhoittelee puheita, joiden mukaan helsinkiläisillä olisi jo pienimuotoinen kriisi päällä.

– Onhan tuo tietysti ailahdellen mennyt meillä. Kaikki olettaa, että HJK aina voittaa kaikki pelit mennen tulen, mutta ei se aina ole niin yksinkertaista, Pelvas Veikkausliigan sivuilla.

– En näe, että mitään hätää tai paniikkia meillä on. On tässä tullut niin monta kautta tahkottua, että kyllä tiedän, että kukaan ei vedä täydellistä kautta ja jokainen jengi menettää pisteitä. HJK:ssa ollaan aina pystytty nopeasti kääntämään ne huonot jaksot ja palattu voittokantaan.

– Ei tässä montaa kierrosta ole vielä pelattu. Paljon ehtii tapahtumaan kauden aikana. Tasainen sarja, jossa varmasti aika paljon tulee ristiin pelaamista. Voi olla syksymmällä hyvinkin erinäköinen sarjataulukko kuin nyt.

HJK on seitsemän pelin jälkeen sarjassa toisena, kun osalla joukkueista on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Sarjan piikkipaikkaa pitää hallussaan suuryllättäjä Rovaniemen Palloseura, joka voitti viisi ensimmäistä otteluaan. Kahdesta edellisestä pelistä RoPS on napannut yhteensä yhden pisteen.

– RoPS aloitti vahvasti. Sitä en minä, eikä varmasti moni muukaan odottanut. Muuten ei välttämättä ole ollut isoja yllätyksiä. Vahvaksi oletettu KuPS aloitti vaisusti, mutta on petrannut koko ajan. FC Lahtikin on ollut hyvä alkukaudella. Hyvin tasainen sarja ja voi mitä vain käydä, kun kausi etenee pidemmälle, Pelvas arvelee.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.